Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dezvoltare site web

Stim cat este de important sa fii prezent online si de aceea suntem gata a va ajutam in acest sens. Fie ca esti la inceput de drum in afaceri, sau ai ceva vechime, poti conta pe noi. Daca ai deja un site web dezvoltat cu ceva timp in urma si vrei sa il improspatezi, suntem aici. Daca nu ai, il dezvoltam impreuna, il optimizam si il aducem in primele locuri in cautarile Google. Toate astea, cat ai zice…ZEDTEC!

Magazin online vs. site de prezentare

Fie ca alegi dezvoltare site web de prezentare sau un magazin online, in functie de profilul afacerii tale, ne straduim sa fie exact asa cum ti-ai dorit. In cazul in care ai nevoie de un magazin online, poti opta pentru varianta ce iti ofera si mentenanta. Asta inseamna ca de modificarile ulterioare ne vom ocupa tot noi.

Stabilim impreuna de unde plecam si unde vrem sa ajungem. Timpii de lucru sunt rezonabili si poti plati chiar si in doua transe, in functie de proiect. Vei tine legatura cu tehnicienii nostri pe tot parcursul desfasurarii proiectului.

Ai nevoie de o platforma ceva mai sofisticata? Incepem un o schita si creionam mai departe pana ajungem la rezultatul final.
Ai nevoie de ajutor pe partea de copy-writing? Avem experienta necesara si te putem ajuta cu text si articole.
Ai nevoie de poze? Le facem impreuna si le urcam pe site.

Dezvoltare site web de la A la Z

Consultanta este gratuita, asa ca nu ezita si da-ne un telefon sau hai sa ne vedem si sa avem o discutie ce nu implica nicio obligatie. Ne bucuram daca putem sa te ajutam cumva, chiar daca vei alege sa nu colaborezi cu noi.

Pentru ca oferim servicii complete, poti opta pentru un pachet de hosting pe unul dintre server-ele noastre. Avem pachete flexibile care se muleaza perfect pe nevoile tale. Ne laudam cu un uptime de 99,98% si un timp redus de interventie in caz de nevoie. Poti opta pentru o sesiune de training pentru a-ti putea gestiona singur/a magazinul online.

Dupa cum vezi, facem tot posibilul sa ne multumim clientii si ne cam iese mereu. Vino sa faci parte din clubul clientilor multumiti. Cineva ne-a spus candva “prefer sa lucrez cu voi, ca sunteti atenti la detalii si nu aveti sute de clienti, decat sa lucrez cu o agentie mare, scumpa si care nu mai reuseste sa faca fata tuturor clientilor” Asta ne-a bucurat enorm si ne-a motivat sa ne mentinem standardele cat mai sus posibil.